::N u r H a n i s::
D'Owner!

Navigation : Hover the image



Entries About

Assalamualaikum. Peminat colour pink dan merah. I'm Anies. :)


Tagboard!

Put your CBOX codes here!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Edited By: Nur Hanis
Others:   


3/10

dan Hello dan Selamat Malam . Jenggggg-jenggggg Anies kembali lagi yang dah seminggu tak muncul-muncul , tapi takpe yang penting hari ni Anies dah muncul balik . Ok , kauorang apa khabar ?: sihat ? dah makan ? tengah buat apa tu ? blalalalala .

Dalam minggu ni sebernanya ada satu hari yang paling teristimewa buat Anies . Iaitu 3/10/2012 sebab ituhlah  hari jadi Anies . hehe . Wei , kauorang wish lah , hehe , mana hadiah . hehe . gurau k gurau . huhu. Btw , happy gila-gila time hari itu . Ramai kawan-kawan yang wish , dapat hadiah walaupun 5 je tapi hadiah yang diaorang bagi semua berbaloi walaupun hadiahnya yang ada sama . TERIMA KASIH KAUORANG :) .

_______________________________________________________________________________

Semalam time waktu magrib , tetiba handphone bunyi . Ce tengok ohh mesej dari MAXIS rupanya sekali bukak topap RM10 masuk . Ehh , Anies pun takde topap RM10 . Lepastuh pukul 7 lebih handphone bunyi lagi , dapat mesej dari Biyy . Dia mesej macam-macam lah yang penting panjang . Hoho . Happy ni , dia cakap sorry wish lambat . ok dah tahu dah , handphone kena rampas dengan ibunya . Haha . kesin-kesian , heee haaaa. ok setakat ini je dulu untuk malam ni, sebab dah nak off, mara dah ngantok dah , k bye bye.

Assalamualaikum (: