::N u r H a n i s::
D'Owner!

Navigation : Hover the imageEntries About

Assalamualaikum. Peminat colour pink dan merah. I'm Anies. :)


Tagboard!

Put your CBOX codes here!


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Edited By: Nur Hanis
Others:   


Movie: Pada Suatu Cinta Dahulu

Assalamualaikum for muslim.
Hi for all.

Hai hai, tadi baru je Anies tengok movie Pada Suatu Cinta Dahulu. Btw memang best gila-gila. *dah terlambat* Mybe kauorang dah tengokkan. Hehe. Sesiapa yang belum tengok movie ni boleh tonton secara online. Scroll ke bawah untuk mencari link MOVIE PADA SUATU CINTA DAHULU. Muahaha ;)
21 Februari nie filem romantik sweet-sweet Pada Suatu Cinta Dahulu bakal ditayangkan di pawagam. Filem nie adalah filem lakonan Wawa Zainal, Niezam Zaidi, Intan Ladyana dan ramai lagi artis yang best-best. Filem nie pasal apa? Gini kisahnya
“Rasa tertekan Zainal (Niezam Zaidi) dengan alam perkahwinannya yang sekarang ini, mengigatkan beliau kembali tentang memori silamnya. Pada 18 tahun yang lalu, ketika dia di alam persekolahan Zainal terkenal dengan kenakalannya ketika itu Zainal baru tingkatan 4. Waktu itu Zainal mempunyai seorang kekasih yang bernama Nora (Wawa Zainal). Sikap Nora yang lurus bendul membuatkan Zainal mula bosan. Namun sejak perkenalan Zainal dengan Azura (Intan Ladyana) seorang gadis yang cute dan pendek, membuatkan Zainal semakin hari semakin menyukai sikap Azura yang selamba itu.
Adakah Zainal tetap meneruskan hubungannya bersama Azura? Siapakah yang menjadi pilihan Zainal? Semuanya akan terjawab dalam filem romantik komedi, ’Pada Suatu ‘Cinta’ Dahulu’.
CLICK UNTUK TONTON SECARA ONLINE